Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: Ülkemizde Okul Öncesi Eğitimde;çocukların çağdaş uygarlığın yapıcı,yaratıcı,seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde,anne-babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının Eğitimde vazgeçilmez olmak

Misyon: Anaokulumuz ve,biz çağdaş eğitim ortamı yaratacak,sürekli gelişmeyi sağlayacak eğitimcileri ile çocuklarımızı ilköğretime ve hayata hazırlamak;Okul Öncesi Eğitimin öneminin kavratılması,yaygınlaştırılması ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte etkin olarak kaliteyi artırmak için varız.

Başarılar: OKULUMUZ 03.12.2019 TARİHİNDE BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI ALMIŞTIR.

Saatler: 09.00-14.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA HER PAZARTESİ DENEY GÜNÜ OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Proje Çalışmaları: 2023 EĞİTİM VİZYONU KAPSAMINDA PROJELER UYGULANMAKTADIR.
Diğer Hususlar: OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN İLÇEMİZDEKİ DİĞER ANASINIFLARI İLE OKUL ÖNCESİ FARKINDALIK GÜNÜ DÜZENLENMEKTEDİR.

Telefon - 0284 6161110

WEB - https://ipsalacumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Bozkurt Mah. Şehit Ceyhun Koç. Cad. No32 Posta Kodu 22400 İPSALA / EDİRNE

Yerleşim Yeri - İpsala/EDİRNE

Ulaşım Şehir İçi Halk Otobüsleri ile sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 km